یزدفردا "همزمان با هفته دولت ، عملیات تعریض و اصلاح هندسی میدان شهید صدوقی (میدان شهرداری) آغاز شد .
به گزارش خبرنگار یزد فردا :مهندس علیرضا ابوئی شهردار مهریز ضمن بیان این مطلب گفت : بدلیل مشکلاتی که با توجه به وضعیت کنونی این میدان برای عابرین و وسائط نقلیه بوجود می آید پیگیری لازم معمول و ضمن تهیه طرح توسط مشاور و تصویب دفتر فنی استانداری ، عملیات اجرائی این میدان آغاز شد .
وی ادامه داد وضعیت کنونی میدان به شکلی است که وسائط نقلیه ای که از بلوارهای امام خمینی و شهید زارعزاده قصد ورود به محوطه میدان و ادامه مسیر خود را دارند مجبور به سست کردن وسیله نقلیه خود نمی باشند که متأسفانه به همین دلیل شاهد بروز تصادفاتی در این مکان بوده ایم .
شهردار مهریز اظهار امیدواری کرد طرح جدید در ایام ا... مبارک دهه فجر سالجاری به بهره برداری برسد .
همچنین مهندس احمد زارع "مسئول عمران شهرداری به ذکر جزئیات طرح پرداخت و گفت :جهت اجرا ، نیاز به خاکبرداری ، زیرسازی و پخش آسفالت به وسعت 14200 مترمربع و جدولگزاری 2480 متر طول می باشد .
ضمن اینکه محوطه سازی داخل میدان و پیاده روهای اطراف به 8200 مترمربع افزایش خواهد یافت . وی اظهار امیدواری کرد با اجرای طرح جدید شاهد رفع مشکلات ترافیکی این مسیر باشیم .
یزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 05,فوریه,2025